Laddstolpar Kalmar

RING OSS - 0480-70 86 11

Om oss

Vi på E M J El Teknik AB hjälper er att installera laddstolpar i Kalmar! Som företagsnament avslöjar kan vi allt om el och elteknik. Tack vare vår breda kompetens kan vi därför erbjuda ett brett utbud av tjänster och lösningar.

Vi är nämligen ett komplett elteknikföretag som sysslar med alla typer av elinstallationer. Därmed kan vi bland annat installera både laddbox och laddstolpe för el- och hybridbilsladdning. Behöver ni hjälp att installera laddstolpar i Kalmar? Då kommer vi till undsättning! Kontakta oss idag.

Laddstolpar i Kalmar

Företaget grundades redan 1990 av Janne Augustsson, Micke Jönsson och Eva Adolfsson. Idag är vi desto fler anställda och dessutom ett komplett elteknikföretag som levererar såväl helhets- och företagsslösningar som enskilda tjänster till privatpersoner. Vi utgår från Kalmar men har verksamhet och kontor även i Emmaboda och Torsås. Med det sagt kan vi installera laddstolpar i Emmaboda och Torsås, likaså.

Solceller och solenergi 

Behöver ni hjälp att installera solceller eller laddstolpar i Kalmar? Utöver att installera laddstolpar, kan vi nämligen hjälpa er att installera även solceller. Med framgång kommer ansvar! Som företag tycker vi därför att det är viktigt att göra vad vi kan för miljön och vår planet. Nog för att våra hjärtan klappar lite extra för just förnybar energi, anser vi det också vara vår plikt att dra vårt strå till stacken genom att installera solceller och laddstolpar i Kalmar. Följ med oss på resan mot en grönare framtid!

Vi kan bistå med vår expertis inom förnybar energi till allt från småhusägare, privata fastigheter och energibolag till företag, industrier eller kommuner. 

Andra eltjänster

Vår målsättning är att presentera kompletta lösningar för era behov, oavsett vilka de är. Med det sagt har vi både kompetensen och resurserna som krävs för att serva våra kunder med alla typer av installationsuppdrag samt driva och genomföra projekt från start till mål. Som uttalat elteknikföretag kan vi därför erbjuda er ett brett tjänsteutbud inom el och elteknik utöver installation av laddstolpar i Kalmar.

Några av våra andra arbetsområden är:

  • Elektricitet
  • Installationer
  • Data
  • Reperationer
  • Service & underhåll
  • Automation
  • Brandskydd
  • Larm & säkehet
  • TV & CCTV

Önskar ni hellre hjälp med installation av solceller och laddstolpar i Kalmar är vi bara ett mail eller samtal bort. Vi fram emot att höra från er!

Behöver ni hjälp att installera laddstolpar i Kalmar? Lugn, vi löser det! Kontakta oss redan idag så ser vi till att ordna det.

Våra elektriker åker gladeligen ut till er för att utföra alla typer av elinstallationer och uppdrag. Vi rekommenderar alltid att överlåta era elarbeten till professionella och behöriga elektriker. Vi gör gärna jobbet åt er! Kontakta oss för hjälp med all typ av elarbeten såsom installationer av solceller och laddstolpar i Kalmar

E M J El Teknik AB


Badhusgatan 19
385 30 Torsås

0480-70 86 11

[javascript protected email address]

556404-5010


Laddstolpar

Elektriker


logo-image

Om Oss

Behöver ni hjälp att installera solceller eller laddstolpar i Kalmar? Vi är specialister på el & elteknik, med fokus på förnybar energi. Mot en grönare framtid, en laddstolpe i taget!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

E M J El Teknik AB

Org nr: 556404-5010
Badhusgatan 19
385 30 Torsås
Tel: 0480-70 86 11

Hitta hit