Laddstolpar Kalmar

RING OSS - 0480-70 86 11

Elektriker

Utöver att installera laddstolpar i Kalmar, Torsås och Emmaboda utför vi även andra typer av elinstallationer!

Vi kan mer än bara laddstolpar i Kalmar. Våra medarbetare, tillika kunniga elektriker kan nämligen bistå med sin expertis vid alla typer av eljobb och elinstallationer. Kontakta oss idag så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa just er! 

Laddstolpar Kalmar

Våra elektriker hjälper er att installera laddstolpar i Kalmar! Vi är nämligen engagerade i grön el och förnybar energi, där vår strävan är att göra framtidens gröna teknik tillgänglig för fler och fler. Nog för att vi är experter på laddstolpar i Kalmar, men vi kan inte bara lite om mycket, vi är bäst på det vi gör! Med det sagt är vi specialiserade på allt inom el och elteknik, med fokus på solenergi. Hur kan vi stå till tjänst? Kontakta oss redan idag!

Skickliga elektriker till er tjänst

Med ett brett kunnande inom el, elarbeten och elinstallationer leverar vi alltid säkra och högkvalitativa lösningar åt både privatpersoner och företagskunder såväl som privat och offentlig miljö.

Därför kan vi tillsammans med våra kunniga elektriker utföra alla typer av elarbeten och är auktoriserade enligt branschstandard. Att installera solceller och laddstolpar i Kalmar är bara några exempel på vad vi kan.

Våra medarbetare är stolta, yrkeskunniga och noggranna. För oss går säkerhet hand i hand med service, kundnöjdhet och kvalitet. På så sätt kan ni känna er trygga med att anlita oss för stort som smått! Vi åtar oss nämligen samtliga projekt inom el och elteknik och kan hjälpa er oavsett behov eller storlek på uppdrag.

Kontakta oss när ni behöver elektriker i Kalmar! 

Våra tjänster inom el & elteknik

Utöver att installera laddstolpar i Kalmar, Emmaboda och Torsås, kan vi komma till undsättning vid alla typer av elinstallationer. Oss kan ni alltid räkna med! Behöver ni hjälp att installera solceller eller laddstolpar i Kalmar? Kontakta oss idag. Våra elektriker finns alltid till er tjänst.

Våra elektriker kan bland annat hjälpa er med:

  • Elinstallationer
  • Elektriska reperationer
  • Service & underhåll
  • Solceller & solenergi
  • Elladdstolpar
  • Värme, elektricitet & belysning
  • Uttag, kontakter & jordbrytare
  • Elcentraler, elnät & felsök m.m.

Vill ni komma i kontakt med våra elektriker i Kalmar, Torsås eller Emmaboda? Bara hör av er! 

Vi vänder oss till er

Våra kunder hittar ni inom hushåll, företag, industri och offentlig sektor. Något som talar för vårt breda kunnande inom exempelvis solceller och laddstolpar i Kalmar! Våra elektriker har nämligen stor kunskap av alla typer av elektriska installationer och kan anpassa er helt efter era krav och önskemål! Alltid med ett hållbarhetstänk sett till miljö, behov och säkerhet.

Vi installerar inte bara laddstolpar i Kalmar! Med våra kunniga elektriker i spetsen kan vi nämligen utföra alla typer av elinstallationer, såsom att installera solceller eller laddstationer för en grönare framtid. Kontakta oss idag! 

E M J El Teknik AB


Badhusgatan 19
385 30 Torsås

0480-70 86 11

[javascript protected email address]

556404-5010


Laddstolpar

Elektriker


logo-image

Om Oss

Behöver ni hjälp att installera solceller eller laddstolpar i Kalmar? Vi är specialister på el & elteknik, med fokus på förnybar energi. Mot en grönare framtid, en laddstolpe i taget!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

E M J El Teknik AB

Org nr: 556404-5010
Badhusgatan 19
385 30 Torsås
Tel: 0480-70 86 11

Hitta hit